Masala Aloo Marich | লুচি, পরোটা দিয়ে শুধু খেতেও ভালো লাগবে | FooDs Special

Masala Aloo Marich | লুচি, পরোটা দিয়ে শুধু খেতেও ভালো লাগবে | Mrs. Sima Roy

Delicious Masala Aloo Marich Recipe Specially for Bachelors, very easy cooking process.

মশলা আলু মরিচ বাঙ্গালির প্রিয়, ফুলকো ফুলকো লুচির সাথে অথবা গরম গরম রুটি বা পরোটা দিয়ে শুধু খেতেও ভালো লাগবে, একেবারে জমেই যাবে? আর যারা একা থাকেন রান্নাও তেমন জানেন না তাদের জন্য এই রেসিপিটা সত্যিই খুব ভালো লাগবে।

তাই বাড়িতেই চেষ্টা করুন খুবই সহজ পধতিতে Video টা দেখুন। এমনি আরও Update পেতে SUBSCRIBE করতে ভুলবেন না জানো! আরও রেসিপি দেবো শুধু একটু উৎসাহ চাই আপনাদের থেকে!

Click and watch this recipe video ↧
Ingredients for Chingri Mashala Fry or Prawn Mashala Fry :
  • Ghee
  • Boiled Potatoes
  • Salt to taste
  • Sugar to taste
  • Black Pepper
  • Dust Fried Masala (Coriander, Cumin, Fennel)
Cooking Method :
  1. Peel and boil the potatoes with a little salt. 
  2. Heat ghee in a pan.
  3. Add the cubeb potatoes, black pepper, salt and sugar to taste.
  4. Add Dust Fried Masala (Coriander, Cumin, Fennel.
  5. Mix the potatoes evenly with black pepper, Add Dust Fried 
  6. Masala and salt, so that each cube is evenly layered.
  7. Sauté for 3/4 minutes more.
  8. Serve hot with roti / paratha.


Comments

Popular Posts